ukenru
imya-na-milyon-alkogolni-domeni-potrapili-v-reyting-naydorozhchikh-imen-internetu

Ім'я на мільйон: алкогольні домени потрапили в рейтинг найдорожчих імен Інтернету

 • 8091 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Алкогольні домени є одними з найдорожчих доменних імен в Інтернеті, передає УНН з посиланням на Entrepreneur.

Так, в світі алкогольної продукції є свої імена-мільйонери. Наприклад, пивний домен "beer.com" свого часу був проданий за 7 млн ​​дол.

Також, одним з дорогих імен в інтернеті є "vodka". 10 років тому горілчаний домен "vodka.com" був проданий за 3 млн дол.

Очолює рейтинг найдорожчих доменних імен "buseiness.com". У 2007 році він був проданий за 350 млн дол.

Додамо, що сьогодні в Інтернеті і в соціальних мережах можуть бути встановлені безліч пропозицій про продаж різноманітної алкогольної продукції. Однак, за словами експерта А.Дорошенко, 95% з цих пропозицій, як правило, напої невідомого походження, і швидше за всього - фальсифікат.

Тому фахівці радять, якщо і купувати алкоголь в Інтернеті, то тільки на офіційних сайтах компаній-виробників міцних напоїв.

Офіційні інтернет-магазини виробників, як правило, крім пропозиції товарів мають розгорнуту інформацію про компанію, дані про належні товарні знаки. Наприклад, як фірмовий магазин "Медофф".

Також офіційні сторінки, перш ніж відкрити споживачеві каталог алкогольної продукції "питають", чи виповнилося йому 18 років.

На сайтах неофіційних магазинів такі питання, як правило, не задаються.

Також, при виборі сайту на якому придбати алкоголь, варто звертати увагу і на контактну інформацію. Крім мобільного телефону вона повинна містити дані про реальну адресу, яку при бажанні можна легко перевірити.

Українські Національні Новини

Суспільство