ignat-rozyasniv-zayavu-velikoyi-britaniyi-pro-pochatok-trenuvan-pilotiv-na-litakakh-f-16

Ігнат роз'яснив заяву Великої Британії про "початок тренувань пілотів на літаках F-16"

 • 781889 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Заява про те, що Велика Британія розпочинає навчання пілотів на літаках F-16 у серпні базується на тому, що буде проводитись наземна підготовка, яка допоможе пілотам легше адаптуватися. Про це повідомив в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

"Була заява заступника міністра оборони Великої Британії, що пілоти проходитимуть базову наземну підготовку, яка стане основою, щоб легше адаптуватися до навчання на F-16", - повідомив речник Повітряних сил.

Деталі

Також він додав, що Велика Британія сьогодні взяла лідерство в авіаційній коаліції не маючи навіть тих літаків, які ми хочемо отримати.

“Британія буде робити усе для того, щоб якомога швидше просувався процес передачі Україні, навчання пілотів ну та інші процеси без яких усе це неможливо зрушити з місця”, - сказав Ігнат.

Та повідомив, що для постачання Україні сучасних винищувачів потрібно підготувати не лише пілотів, а й інфраструктуру, інженерні ресурси та систему бойового управління.

Доповнення

Раніше заступник міністра оборони Британії Джеймс Хіппі заявив, що Велика Британія планує розпочати навчання українських пілотів на сучасних західних винищувачах у серпні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Щоб було 10 збитих ракет з 10, потрібен F-16»: Ігнат про атаку на Львів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі