i-skilki-b-rosiya-ne-robila-pidlostey-nasha-derzhava-i-narod-use-odno-ne-budut-u-kaydanakh-zelenskiy

І скільки б Росія не робила підлостей, наша держава і народ усе одно не будуть у кайданах — Зеленський

 • 694007 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні розповів про поточну ситуацію в енергетиці України, яка ускладнилась внаслідок обстрілів рф, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Офісу Президента.

Цитата

"Найскладніше – Харків, Житомирщина. Непросто в Одесі, у Дніпропетровській області, у Києві, у Запоріжжі. Ремонтні бригади, енергетики, місцева влада, центральна влада – усі працюватимуть стільки, скільки треба, щоб відновити подачу енергії містам і районам, де зараз проблеми. Я дякую всім, хто працює заради цього", — повідомив Зеленський.

Доповнення

Також Володимир Зеленський зазначив: "Ми вже показали, на що здатна Україна. І скільки б Росія не робила підлостей, наша держава і народ усе одно не будуть у кайданах. Ані ракети, ані звірства Росії в цьому не допоможуть".

До цього Президент України окремо подякував українським воїнам.

"Я хочу подякувати сьогодні всім воїнам наших Повітряних сил. А особливо – 138-й Дніпровській, 160-й Одеській і 208-й Херсонській зенітним ракетним бригадам, які відзначились у захисті від цього російського нальоту. Дякую вам, воїни!", — сказав Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Україною вночі знищили 34 із 48 крилатих ракет і чотири "шахеди", всього був 81 пуск - Залужний

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп опублікує листи багатих та знаменитих

     • 811836 переглядiв