ukenru
i-geraschenko-ukrayina-zaproponuvala-provesti-zasidannya-parlamentskoyi-asambleyi-nato-v-kiyevi

І.Геращенко: Україна запропонувала провести засідання Парламентської асамблеї НАТО в Києві

 • 9078 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Українська делегація, перебуваючи в штаб-квартирі НАТО, запропонувала провести найближчими роками засідання Парламентської асамблеї в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook написала представник України в гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах Ірина Геращенко, передає УНН.

"Закінчується візит української парламентської делегації в штаб - квартиру НАТО та секретаріату Парламентської асамблеї НАТО. Запропонували провести в Україні засідання Парламентської Асамблеї. Розклад цих важливих міжпарламентських зібрань вже сформовано на кілька років наперед, але українська делегація боротиметься , щоб сесія ПА НАТО пройшла в Києві в найближчі роки", - написала вона.

Крім того, українські депутати запропонували у березні 2017 року провести публічні парламентські слухання про потенціал розвитку співпраці з НАТО і України.

"У березні проходитиме міжпарламентська Рада " Україна- НАТО",і це хороший привід більш детально поговорити про потенціал наших взаємин", - підсумувала вона.

Як повідомляв УНН, українська делегація зустрілася з заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Гетемюллер і повідомила про порушення режиму тиші з боку бойовиків, а також наголосила на тому, що методика спостереження СММ ОБСЄ на Донбасі потребує вдосконалення.

Українські Національні Новини

Політика