ukenru
i-geraschenko-plan-schodo-krimu-nikhto-nikoli-ne-bachiv

І.Геращенко: "план щодо Криму" ніхто ніколи не бачив

 • 9851 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. План щодо "оренди" Криму, ймовірно, є спробою перевірити громадську думку як і українців, так і світу, бо його ніхто ніхто не бачив. Про це під час форуму повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає УНН.

"Самого плану ніхто ніколи не бачив, ідеться тільки розмова в усіх цих історіях, що існує план. Я думаю, що насправді це спроба перевірити громадську думку не тільки в самій Україні, а і в масштабах світу. І закинути цю пробну "кулю", яку очевидно відпрацьовують дуже сильно в Кремлі, для того наскільки це можливо. Але в цьому контексті я хочу сказати, що в Україні є один план – повернення і відновлення територіальної цілісності України в повній мірі, ніяких інших планів існувати не може", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше газета The New York Times повідомила, що особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен брав участь у передачі екс-раднику президента США з безпеки Майклу Флінну плану врегулювання ситуації в Україні і подальшого зняття санкцій з РФ. У цьому контексті називається ім'я народного депутата Андрія Артеменка.

У свою чергу посол України у США Валерій Чалий заявив, що останнім часом все активніше "російські агенти", в тому числі й їх "колаборанти з України" намагаються "просунути" у Вашингтоні "плани здачі Криму".

Як повідомляв УНН, 20 лютого фракція радикальної партії Олега Ляшка вирішила виключити зі свого складу народного депутата Андрія Артеменка.

Українські Національні Новини

Політика