ukenru
hur-dopomahaie-rosiiskym-dobrovolchym-formuvanniam-u-borotbi-z-putinskym-rezhymom-yusov

ГУР допомагає російським добровольчим формуванням у боротьбі з путінським режимом - Юсов

 • 21082 переглядiв

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає російським добровольчим формуванням, які воюють проти путінського режиму за визволення росії.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає російським добровольчим формуванням у боротьбі з путінським режимом. Про це в ефірі телемарафону розповів представник ГУР Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає добровольчим формуванням. Якщо ми говоримо про дії РДК і легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону", то це, зокрема, обов'язок України. Ці люди прийшли на допомогу українцям звільнитися від російських окупантів і мужньо та героїчно себе проявляють на багатьох ділянках фронту, безпосередню участь у серйозних операціях. Тому, звичайно, і Україна має допомагати тим росіянам, які борються з путінським режимом звільнити росію від путіна

- сказав Юсов.

Нагадаємо

Неспокійно на території курської та бєлгородської області рф з 13 березня, коли російські добровольчі загони повідомили, що перетнули кордон з рф.

У РДК згодом повідомили, що їм вдалося просунувся на кілька десятків кілометрів вглиб території рф, а також взяти у полон російських військових.

У ГУР 14 березня вказували, що на території курської та бєлгородської області рф, куди увійшли легіон "Свобода Росії", РДК та "Сибірській батальйон", ведуться активні бойові дії.

Павло Башинський

Війна