hraie-na-ruku-vorohu-u-minenerho-vidreahuvaly-na-poshyrennia-informatsii-pro-zghorili-transformatory-na-pivdennoukrainskii-aes

Грає на руку ворогу: у Міненерго відреагували на поширення інформації про згорілі трансформатори на Південноукраїнській АЕС

 • 18050 переглядiв

Микола Колісник назвав інформацію про згорілі трансформатори на Південноукраїнській АЕС ІПСО, що грає на руку ворогу. Він запевнив, що енергосистема стабілізується, а аварійні ситуації оперативно усуваються.

Інформація, яку поширюють різного роду експерти, що на Південноукраїнській АЕС згоріло три трансформатори, грає на руку ворогу. Про це в ефірі телемарафону заявив заступник міністра енергетики України Микола Колісник, передає УНН.

На запитання, яка ситуація зі трьома трансформаторами на  Південноукраїнські АЕС, які начебто вийшли з ладу, Колісник відповів: "Хочу зазначити, що інформацію, яку поширюють в ЗМІ різного роду експерти насправді є певною мірою ІПСО і грає на руку ворогу. Адже розкриття такої інформації є досить, по-перше, негативним, а по-друге, ця інформація отримується різними незрозумілими шляхами. Хочеться зазначити, що робота енергосистеми на сьогодні стабілізується досить оперативно, якщо відбуваються якісь аварійні ситуації – це непередбачувані ситуації".

Він зазначив, що коли щось виходить з ладу, то енергетики відразу ремонтують та відновлюють роботу такого обладнання.

Контекст

Директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко заявив, що за останні три дні на Південноукраїнські АЕС згоріло три трансформатори струму. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі