hrafiky-vidkliuchen-svitla-skasovano-do-1500-u-chastyni-oblastei-ukrainy

Графіки відключень світла скасовано до 15:00 у частині областей України

 • 14404 переглядiв

У частині областей України 19 липня скасували графіки погодинних відключень електроенергії до 15:00. Це стосується Львівської, Миколаївської, Івано-Франківської, Волинської, Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької та Рівненської областей.

У частині областей України сьогодні скасували графіки погодинних відключень, в основному до 15 години, повідомили в обленерго по регіонах, пише УНН.

Львівська область

"За розпорядженням НЕК "Укренерго" скасовано погодинні відключення електроенергії. Відновлення графіку відключень відбудеться за окремим розпорядженням", - повідомили у Львівобленерго.

Миколаївська область

"Так чекали можливості це написати... І хоча йдеться лише про незначний проміжок часу - сьогодні до 15:00, але графік скасовується. До 15:00 по ГПВ відключень не буде", - зазначили у Миколаївобленерго.

Івано-Франківська область

"Наразі ГПВ на Прикарпатті скасовані до 15:00 відповідно до розпорядження Укренерго. Про всі інші можливі зміни будемо згодом", - повідомили у Прикарпаттяобленерго.

Волинська область

"НЕК "Укренерго" зменшило обсяги обмеження споживання електричної енергії. До 15:00 скасовані відключення згідно із графіком на 19 липня", - вказали в Волиньобленерго.

Хмельницька область

"Укренерго" довело нове розпорядження: до 15:00 19.07.2024 скасувати всі обмеження. Тобто, погодинні відключення до 15:00 не застосовуватимуться. Після 15:00 відключення відбуватимуться за графіком. Якщо НЕК "Укренерго" змінить розпорядження про обмеження після 15:00 – оперативно проінформуємо", - зазначили у Хмельницькобленерго.

Тернопільська область

За даними Тернопільобленерго, з 10:30 до 15 години в області немає графіків погодинних відключень.

Чернівецька область

"Друзі, поспішаємо повідомити, що сьогодні, 19 липня до 15:00 для буковинців у НЕК Укренерго скасували відключення за графіками", - вказали у Чернівціобленерго.

Рівненська область

Згідно з графіками Рівнеобленерго, по області з 11-ї до 15-ї години графіків також немає.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Знакова подія: вчора збили ракету "Іскандер" на Одещині

     • 31576 переглядiв

    У горах біля кордону зі Словаччиною знайшли тіло українця

     • 11283 переглядiв

    В окупованому Луганську місцеві почули чотири вибухи

     • 30706 переглядiв