holova-kova-rozpoviv-pro-naslidky-vorozhoi-ataky-na-kyivshchynu-poshkodzheno-pryvatni-ta-bahatopoverkhovyi-budynky-avtomobil-ta-pidpryiemstvo

Голова КОВА розповів про наслідки ворожої атаки на Київщину: пошкоджено приватні та багатоповерховий будинки, автомобіль та підприємство

 • 48554 переглядiв

Атака ворожого безпілотника на Київщині призвела до пошкодження житлових будинків, підприємства та автомобіля. Водночас пошкоджень об'єктів критичної інфраструктури не зафіксовано, жертв немає - повідомив голова КОВА Руслан Кравченко.

Внаслідок атаки на Київщину ворожими дронами пошкоджено підприємство, багатоповерховий та приватні будинки, автомобілі, повідомив голова КОВА Руслан Кравченко, пише УНН.

Вночі ворог завдав масованої атаки по області. Повітряна тривога тривала понад 6 годин. Ворог атакував Київщину БпЛА. Протягом усього часу активно працювали сили ППО. Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури немає. За попередньою інформацією, постраждалі відсутні

повідомив Руслан Кравченко.

Деталі

Голова КОВА повідомив, що в одному з районів Київщини внаслідок падіння уламків ворожої цілі сталася пожежа на підприємстві. Загорілася покрівля приміщення. Пожежу ліквідовано. У громадах області через падіння уламків пошкоджено 3 приватні та 1 багатоповерховий будинки.

"Усі пошкодження незначні: вибиті вікна, дахи. Крім того, надійшла інформація про пошкодження автівки та парканів. Оперативні та аварійні служби на місцях. Триває робота з ліквідації наслідків атаки. Збираємо всю необхідну інформацію для допомоги людям, чиє житло та майно постраждало внаслідок російської атаки", - додав Кравченко.

Доповнення

Сьогоднішні атака ворожих дронів стала наймасовішою з початку повномаштабної війни.

Нагадаємо

В ніч на 25 листопада ворог завдав по Києву наймасовішого удару з початку повномаштабної війни. Понад шість десятків повітряних цілей було вражено в небі над столицею.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі