hensek-nato-potribno-buty-hotovymy-do-posylennia-boiv-i-povitrianykh-ta-raketnykh-atak-na-mista-ukrainy

Генсек НАТО: потрібно бути готовими до посилення боїв і повітряних та ракетних атак на міста України

 • 28894 переглядiв

Потрібно бути готовими до посилення боїв в Україні, а також до більшої кількості повітряних і ракетних атак на українські міста. Про це заявив на пресконференції у середу Генсек НАТО Єнс Столтенберг

Потрібно бути готовими до посилення боїв в Україні, а також до більшої кількості повітряних і ракетних атак на українські міста. Про це заявив на пресконференції у вівторок Генсек НАТО Єнс Столтенберг перед дводенним засіданням голів МЗС країн Альянсу, пише УНН.

Ми, звісно, обговоримо ситуацію в Україні. Ми бачимо інтенсивні бої вздовж лінії фронту, і ми бачили хвилю атак безпілотників на українські міста, і нам потрібно бути готовими до посилення боїв, а також до більшої кількості повітряних і ракетних атак на українські міста.

- сказав Столтенберг.

Деталі

Генсек НАТО підкреслив, що "це робить ще більш важливим те, щоб члени НАТО продовжували підтримувати Україну". І привітав нещодавні оголошення союзників про додаткову підтримку. 

"Отже, члени Альянсу роблять багато, і я очікую також на зустрічі сьогодні та завтра, що члени Альянсу підтвердять свою рішучу підтримку Україні. Завтра ми також зустрінемося з міністром закордонних справ Кулебою на Раді НАТО-Україна", - зауважив він.

Нагадаємо

Очікується, що держсекретар США Ентоні Блінкен підкреслить постійну підтримку України з боку НАТО у війні з росією.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві через ожеледицю за день травмувалося понад 60 людей

     • 160800 переглядiв

    У небі над Дніпропетровщиною збили ворожий дрон

     • 25635 переглядiв