ukenru
harley-davidson-mozhe-pridbati-ducati-za-1-5-mlrd-yevro

Harley-Davidson може придбати Ducati за 1,5 млрд євро

 • 13352 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Американський виробник мотоциклів Harley-Davidson задумався про придбання італійської компанії Ducati. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

 

Сума операції може скласти до 1,5 млрд. євро Як наголошується, пропозиції про придбання Ducati також готують індійський виробник мотоциклів Bajaj Auto і кілька інвестфондів.

За даними джерела, для ведення угоди Harley-Davidson найняв фахівців компанії фінансової компанії Goldman Sachs. Попередні пропозиції про купівлю очікуються в липні. Як зазначається придбати Ducati, серед інших, хоче фонд приватних інвестицій Kohlberg Kravis Roberts.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW презентував новий концепт мотоцикла майбутнього

Volkswagen, чий підрозділ Audi контролює Ducati, працює за угодою з інвестиційним бутіком Evercore. Відзначається, що виручені кошти повинні допомогти автовиробникові відновитися після дизельного скандалу. Інформацію по продаж відправили декільком потенційним покупцям, включаючи колишнього власника Ducati, компанію Investindustrial. Про купівлю Ducati також замислювалися компанії BMW, Honda і Suzuki, але потім вони вирішили відмовитися від участі в угоді, розповіли джерела агентства.

Італійська компанія Ducati, відома як виробник потужних спортивних мотоциклів, була утворена в 1926 році.

Як повідомляв раніше УНН: Компанія Harley-Davidson прийняла рішення відкликати з продажу 46 тисяч мотоциклів через виявлені дефекти.

 

 

Українські Національні Новини

Новини Світу