gumenyuk-rozpovila-scho-uskladnyuye-robotu-sil-oboroni-na-livomu-berezi-khersonschini

Гуменюк розповіла, що ускладнює роботу Сил оборони на лівому березі Херсонщини

 • 12588 переглядiв

Цитата

«Там працюють різні Сили оборони, різні структурні складові Сил оборони, не тільки морська піхота. Там працюють різні підрозділи за своїм призначенням й робота дуже потужна. Не тільки з особистою присутністю: аеророзвідка, артилерія дуже багато чого робить, для того, щоб ті хто, закріплюються на лівому березі мали більш-менш забезпечений спокій», - розповіла Гуменюк.

Вона зазначила, що треба усвідомлювати, що ворог дуже потужно відстежує все, що відбувається в інформаційному просторі стосовно лівого берега, тому що в гібридній війні передача інформації теж дуже важлива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові закріпились на декількох плацдармах на лівому березі Дніпра на Херсонщині - морська піхота ЗСУ

«Те, що передувало ось цьому нашому повідомленню – це знищення ворогом на окупованій території вишок мобільного зв’язку, знищення можливості у людей на тимчасово окупованих територіях отримувати правдиву інформацію. Саме томи ми впродовж певного часу розгортали інформаційну компанію і зараз вже виходимо на певний відкритий етап там де можемо говорити про ті заходи, які перелічені у зведенні Генштабу», - сказала Гуменюк.

Гуменюк наголосила, що триває потужна робота Сил оборони.

«Робота триває, робота потужна. Потрібно усвідомлювати, що в умовах дуже поганої погоди зараз вона ускладнена, тому що це ускладнює не тільки фізичне просування, але й аеророзвідку, тому що грозове попередження. Й те, що у ворога зараз немає можливості так само потужно використовувати тактичну авіацію, як вони робили це до цього етапу…Зараз цей період використовується, щоб максимально надійно закріпити наші успіхи», - розповіла Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ захопили плацдарм на лівому березі Дніпра - Єрмак

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині посилили “сухий закон” у прибережній зоні

     • 13346 переглядiв

    У США ще один штат визнав Голодомор геноцидом українців

     • 12774 переглядiв