gumenyuk-poyasnila-veliku-strategiyu-sil-oboroni

Гуменюк пояснила велику стратегію Сил оборони

 • 249744 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Суть великої стратегії Сил оборони - знищувати потенціал ворога в тилу, доки він очікує прямого удару по фронту. Таким чином ворог не може підтягнути ресурси і зменшує кількість обстрілів. Про це повідомила в ефірі телемарафону у понеділок речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, пише УНН.

Цитата

«Відпрацювавши по пунктах польового боєпостачання ворога досить потужно, бачимо, що він не може підтягнути ресурси і знижує кількість обстрілів. Тобто, це велика стратегія, за якою працюють Сили оборони – знищувати потенціал ворога в тилу, доки він очікує прямого удару по фронту», - зазначила Гуменюк.

Деталі

Гуменюк також підкреслила, що Сили оборони не нищать українську інфраструктуру, що може ще нам знадобитися, а нищать плани і стратегію ворога. Удари по Чонгарському та Геніченському мостах – це серйозне ускладнення і уповільнення логістики ворога. Нині перекриті фактично всі основні транспортні сполучення росіян із Кримським півостровом. Весь потік транспорту рухається через Армянськ, а це критично близько до Сил оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 340 одиниць техніки рф було знищено минулого тижня, в полон взято 30 окупантів

Тож найближчим часом масовані обстріли не прогнозуються, зазначила Гуменюк. Вона також повідомила, що нині на чергуванні у Чорному морі не перебуває жоден ракетоносій. Імовірно, вони споряджаються і їм потрібен певний час.

Нагадаємо

Напередодні Сили оборони підтвердили удари по Чонгарському та Генічеському автомобільних мостах, що з’єднують тимчасово окупований півострів Крим і Арбатську стрілку із материковою Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Момент вибуху на Чонгарському мосту опублікували російські ЗМІ

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Гуменюк пояснила велику стратегію Сил оборони

     • 249744 переглядiв

    Україна повернула додому з полону ще 22 воїнів

     • 205813 переглядiв

    Сапери ДСНС протягом тижня знешкодили 2500 боєприпасів

     • 240513 переглядiв