ukenru
gubernator-puerto-riko-yde-u-vidstavku-cherez-rekordni-protesti

Губернатор Пуерто-Ріко йде у відставку через рекордні протести

 • 13257 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Губернатор асоційованоЇ з США острівної держави Пуерто-Ріко Рікардо Россель йде у відставку в світлі протестів, викликаних скандалом. Про це він заявив в середу, повідомляє УНН з посиланням на телеканал CNN.

Нагадаємо, понад 200 тисяч людей беруть участь в маніфестаціях в місті Сан-Хуан, яке є адміністративним центром асоційованої з США острівної держави Пуерто-Ріко.

За даними правоохоронців, в ході триваючих більше тижня демонстрацій з вимогами відставки губернатора Пуерто-Ріко жертв не було.

Агентство Associated Press повідомило, що протести в острівній державі, ймовірно, є найбільш масштабними за останні 20 років.

Масові протести в Пуерто-Ріко почалися після публікації електронного листування, яку вів зі своїми помічниками губернатор острівної держави Рікардо Росселлі. Він зневажливо відгукувався про мешканця, що страждає від зайвої ваги, з яким він фотографувався, вживав нецензурні і вульгарні вирази по відношенню до жінки-політика в Нью-Йорку і до поп-співака Ріки Мартіна.

Українські Національні Новини

Новини Світу