ukenru
gubernator-bali-zaproponuvav-skasuvati-vizi-po-pributtyu-dlya-rosiyan-i-ukrayintsiv

Губернатор Балі запропонував скасувати візи по прибуттю для росіян і українців

 • 797770 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Губернатор Балі Веян Костер запропонував скасувати візи по прибуттю для росіян і українців у відповідь на повідомлення про те, що громадяни цих двох країн нелегально працюють за туристичною візою. Про це пише УНН, посилаючись на Jakarta Post.

Цитата

"Я написав листа в міністерства з проханням скасувати візовий режим для росіян і українців", - сказав Костер.

Деталі

Він зазначив, що направив лист до Міністерства закордонних справ і Міністерства юстиції та прав людини країни, у якому запропонував припинити дію віз після прибуття для відвідувачів з росії та України. Костер додав, що ухвалив таке рішення після отримання повідомлень і скарг про туристів, "які зараз зловживають своїми туристичними візами, щоб знайти роботу в популярній туристичній країні".

Як пише Reuters, влада Балі попросила центральне імміграційне агентство скасувати політику отримання віз після прибуття для громадян росії та України після того, як було виявлено, що туристи працюють нелегально. Там додали, що ці дві країни були виділені окремо, тому що порушення їхніх громадян були "більш значними", ніж порушення інших.

Згідно з офіційними даними, громадяни рф є однією з найбільших груп іноземців, що прибули в Індонезію. Цього місяця щонайменше чотирьох росіян депортували за порушення візового режиму, а імміграційна влада неодноразово застерігала іноземців на Балі від роботи з туристичними візами.

Зазначається, що цей крок стався після того, як індонезійці в соціальних мережах поскаржилися на дії деяких російських туристів на Балі, включно з моделлю, яка позувала оголеною біля священного дерева, і чоловіком, який нібито збив пішохода за кермом у нетверезому стані.

Нагадаємо

У лютому 2023 року Австрію різко розкритикували за видачу віз, що дозволить російським законодавцям під санкціями відвідати Віденські збори організації безпеки та співпраці в Європі.

Українські Національні Новини

Новини Світу