gruziya-obovyazkovo-bude-vilnoyu-i-yevropeyskoyu-v-op-vidreaguvali-situatsiyu-z-zakonom-pro-inoagentiv

"Грузія обов'язково буде вільною і європейською": в ОП відреагували ситуацію з законом про "іноагентів"

 • 637423 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк у Twitter відреагував на ситуацію у Грузії з законом про "іноагентів", закликав країну "ніколи не слухати росію" і висловив переконання, що "Грузія обов'язково буде вільною і європейською", передає УНН

Цитата

"Не можна ухвалювати репресивні закони "про іноагентів". Чи бити громадян, які бажають свободи. Або йти до Європи та дивитись у бік росії. Не можна повільно вбивати свого президента у в'язниці... І головне, ніколи не можна слухати росію. Грузія обов’язково буде вільною і європейською!" - написав він.

Доповнення

Масові протести в Тбілісі почалися 7 березня після ухвалення парламентом у першому читанні закону про "іноземних агентів".

Лідери опозиції закликали своїх прихильників виходити на вулиці, на площі перед парламентом зібралося кілька тисяч людей. Під час акції сталися сутички протестувальників із поліцією. Застосували водомети.

У ніч на 9 березня спецназ розігнав акцію на у центрі грузинської столиці на проспекті Руставелі та повністю зайняв площу навпроти парламенту.

Нагадаємо

Правляча партія Грузії "Грузинська мрія" та рух "Сила народу" вирішили відкликати з парламенту країни законопроєкт про "іноагентів", ухвалений у першому читанні, після масових протестів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    По всій території України знову повітряна тривога

     • 763046 переглядiв

    У Житомирі відновлюють водопостачання - міськрада

     • 683769 переглядiв

    На Кіровоградщину повернули світло після атаки рф - ОВА

     • 737761 переглядiв