ukenru
grupu-nelegaliv-z-9-misyachnim-nemovlyam-zatrimali-na-kordoni-zi-slovachchinoyu

Групу нелегалів з 9-місячним немовлям затримали на кордоні зі Словаччиною

 • 14430 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 27 січня. УНН. Учора ввечері, 26 січня, за 800 метрів до українсько-словацького кордону поблизу села Кам’янецька Гута Ужгородського району на Закарпатті правоохоронці затримали групу нелегалів, які разом із 9-місячним немовлям намагалися незаконно потрапити до ЄС. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

"Ними (нелегалами – ред.) виявилися двоє чоловіків 29 та 31 років, 27-річна жінка та дев'ятимісячна дівчинка… Правоохоронці встановили, що до Словацької Республіки іноземці намагалися потрапити за сприяння громадянина країни їхнього походження. Цього 50-річного чоловіка затримали в одному із готелів в Ужгородському районі. У іноземця вилучили 7900 євро та 1642 гривні. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання", – йдеться у повідомленні поліції.

Нелегальних мігрантів правоохоронці доставили в пункт тимчасового тримання іноземців Чопського прикордонного загону. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Водночас, як повідомляють у прес-службі Чопського прикордонного загону, нелегали не мали при собі жодних документів, проте представились громадянами Вірменії. Тепер прикордонники мають встановити особи порушників. Завадити ж іноземцям порушити кордон вдалось завдяки випереджувальній інформації від оперативників Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Нагадаємо, на Сумщині затримали 12 незаконних мігрантів з Росії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП