ukenru
grozniy-pokinuv-posadu-nastavnika-kiyivskogo-arsenalu

Грозний покинув посаду наставника київського "Арсеналу"

 • 7298 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Президент київського "Арсеналу" Івіца Піріч і тренер В'ячеслав Грозний прийняли рішення завершити спільну співпрацю. Про це Піріч сказав в коментарі ресурсу "Sport Arena", передає УНН.

"Ми вдячні В'ячеславу Вікторовичу за допомогу. Він приходив до нас на три місяці, але тепер наші дороги розходяться. Він йде своїм шляхом, ми - своїм. Ми залишаємося друзями і дякуємо йому, що він прийняв команду по ходу чемпіонату в складний момент", - зауважив Піріч.

За словами Піріча, "Арсенал" уже зайнявся пошуками нового головного тренера і розглядає кілька кандидатур на вакантну посаду, беруться до уваги і кандидатури зарубіжних фахівців. Однак в пріоритеті у "Арсенала" вибір на користь тренера з українським паспортом.

Примітно, що на чолі Грозного "Арсенал" провів 8 матчів в яких зазнав 6 поразок при 1 перемозі та 1 нічиї. Команда посідає останнє місце в ЧУ.

Нагадаємо, що у жовтні Грозний змінив на посту головного тренера київських "канонірів" Фабріціо Раванеллі, який був звільнений через незадовільні результати команди.

Українські Національні Новини

Спорт