ukenru
gromadi-vinnichchini-predstavili-novogo-golovu-oda

Громаді Вінниччини представили нового голову ОДА

 • 13400 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив громаді Вінниччини нового очільника обласної держадміністрації Сергія Борзова. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

“Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов за дорученням Глави держави представив громаді Вінниччини нового очільника обласної держадміністрації Сергія Борзова”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що у представленні керівника області також взяли участь народні депутати, керівництво облради, представники органів місцевого самоврядування, бізнесу регіону, керівники силових структур та територіальних органів Міністерств і відомств. Новому голові ОДА вручили службове посвідчення.

"Вінницька область повинна довести до успішного завершення реформи охорони здоров’я, освіти та найактуальнішу – децентралізацію. Як в частині органів місцевого самоврядування базового рівня, так і нового субрегіонального адміністративного устрою", – сказав Сергій Трофімов.

Повідомляється, що Сергій Борзов подякував Президенту України Володимиру Зеленському за довіру, а також висловив впевненість у подальшому зміцненні економіки регіону та підвищенні стандартів життя його мешканців.

Нагадаємо, Зеленський призначив Борзова головою Вінницької ОДА та присвоїв йому ранг.

Українські Національні Новини

Політика