ukenru
gretsiya-sche-trokh-zaliznichnikiv-zvinuvacheno-u-smertelniy-avariyi-potyagiv

Греція: ще трьох залізничників звинувачено у смертельній аварії потягів

 • 716694 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Ще трьом чиновникам грецьких залізниць було пред'явлено звинувачення у зв'язку з аварією поїздів, внаслідок якої загинули 57 осіб. Про це інформує АР, передає УНН.

Деталі

Трьом начальникам станцій було пред'явлено звинувачення у загрозі безпеці залізниць, що призвело до загибелі людей, повідомив Associated Press високопосадовець, який брав участь у розслідуванні, на умовах анонімності з посиланням на судову політику. Усіх троє було викликано для надання додаткових показань і не затримано.

Звинувачення аналогічні звинуваченням, висунутим проти 59-річного начальника станції, який був заарештований після авіакатастрофи 28 лютого.

Протести в Афінах та інших містах продовжилися в четвер після великих мітингів та страйків по всій країні напередодні на знак протесту проти реакції уряду.

Додамо

Катастрофа за участю пасажирського поїзда та вантажного перевізника порушила плани правоцентристського уряду Греції призначити загальні вибори на початок квітня.

Прем'єр-міністр Кіріакос Міцотакіс має провести вибори до липня. У четвер він пообіцяв просуватися в поліпшення безпеки, які включають більш високий рівень укомплектування персоналом і суворіший контроль персоналу на залізничній мережі.

Він повторив публічні вибачення за аварію, але додав, що попередні уряди також відповідають за довгострокові невдачі щодо безпеки на залізницях.

Українські Національні Новини

Новини Світу