greta-tunberg-otrimala-osobliviy-podarunok-vid-ukrzaliznitsi

Грета Тунберг отримала особливий подарунок від Укрзалізниці

 • 969508 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Укрзалізниця вручила екоактивістці Греті Тунберг особливий подарунок на знак вдячності на популяризацію поїздів як ековідповідальну альтернативу пересування. Про це повідомила Укрзалізниця у Telegram, пише УНН.

Цитата 

“Ґрета Тунберг - особлива пасажирка для Укрзалізниці, адже давно і послідовно пропагує поїзди як ековідповідальну альтернативу іншому транспорту.

Ми знайшли як віддячити: на Ґреті сьогодні апсайклінгова кепка з укрзалізничної білизни, а ще познайомили її з блокнотами від No Waste Ukraine та українського стартапу ReLeaf з переробленого опалого листя, пластикових кришечок та макулатурного картону”, - йдеться у повідомленні. 

Доповнення  

Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війни після зустрічі з президентом побувала й у новому дитячому просторі київського вокзалу та лишила українським дітям декілька приємних сюрпризів.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із членами Міжнародної робочої групи щодо екологічних наслідків війни: ексвіцепрем’єр-міністром та колишнім міністром закордонних справ Швеції Маргот Вальстрем, віце-президенткою Європейського парламенту Гайді Гауталою, Президенткою Ірландії в 1990–1997 роках Мері Робінсон та екоактивісткою Гретою Тунберг.



Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині працює ППО

     • 824025 переглядiв

    Вступ України в ЄС посилить єдність - Зеленський

     • 631568 переглядiв