ukenru
grafik-provedennya-zno-poki-ne-zminyuyut-ale-vse-virishitsya-naperedodni-testuvannya-lyashko

Графік проведення ЗНО поки не змінюють, але все вирішиться напередодні тестування – Ляшко

 • 35692 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Графік проведення основної сесії ЗНО-2020 поки не змінюють, але остаточно це буде вирішуватись за кілька днів до початку тестувань, виходячи з епідемічної ситуації. Про це під час брифінгу за результатами засідання Комісії ТЕБ та НС повідомив головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає кореспондент УНН.

Так, сьогодні відбулось засідання техногенно-екологічної безпеки НС. На порядку денному було розглянуто ряд питань щодо поширення COVID-19 на території України.

"Перше питання – ЗНО. Учора було прийнято рішення про переведення пробного ЗНО в онлайн… Сьогоднішня епідситуація дозволяє нам провести ЗНО, що передбачене на 25 червня. У той же час, розуміючи тенденції, і що ми працюємо у режимі пом’якшення карантинних заходів, бачимо зростання кількості хворих - сьогодні комісія розглянула два показники. Їхня оцінка напередодні буде свідчити, чи буде можливість проведення ЗНО у запропоновані терміни чи потрібно буде переглянути, якщо не дозволить епідситуація", - розповів Ляшко.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про скасування пробного ЗНО.

Тепер УЦОЯО пропонує пройти пробне ЗНО онлайн.

Українські Національні Новини

Політика