ukenru
gra-prestoliv-ta-film-pro-rosiyskiy-doping-pretenduyut-na-premiyu-gildiyi-rezhiseriv-ssha

"Гра престолів" та фільм про російський допінг претендують на премію Гільдії режисерів США

 • 14403 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Гільдія режисерів США оголосила номінантів на премію цьогорічної церемонії нагородження Directors Guild Awards (DGA) за видатні досягнення в галузі телебачення, реклами та документальних фільмів у 2017 році. Таку інформацію оприлюднили у середу на сайті гільдії, передає УНН.

На нагороду за кращий драматичний серіал року претендує картина каналу HBO "Гра престолів". Також за перемогу в цій категорії боротимуться режисери серіалів "Дуже дивні справи" і "Розповідь служниці".

У категорії "Найкраща комедія" представлені "Майстер на всі руки", "Кремнієва долина", "Віце-президент" і "Дивна місіс Майзел".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал "Розповідь служниці" обійшов "Гру престолів" у номінації "Кращий драматичний серіал"

Найкращим документальним фільмом, за версією американських режисерів, може стати картина Брайана Фогеля "Ікар", яка розповідає про систему допінгу в Росії. Окрім картини Фогеля, на премію претендує також фільм "Місто примар" про злочини бойовиків терористичної організації і картина "Рахунки" про китайських емігрантів.

Переможці будуть оголошені на 70-й щорічній церемонії нагородження, яка відбудеться в суботу, 3 лютого 2018 року, в готелі Beverly Hilton у Беверлі-Хіллз, Лос-Анджелес.

Як повідомляв УНН, стали відомі всі номінанти 71-ї церемонії вручення премії Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA).

Українські Національні Новини

Новини Світу