ukenru
gpu-zavershila-rozsliduvannya-schodo-arbuzova

ГПУ завершила розслідування щодо Арбузова

 • 12370 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Департаментом міжнародно-правового співробітництва ГПУ завершено досудове розслідування справи колишнього Голови Національного банку України та першого Віце-прем'єр-міністра України Арбузова. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє УНН

"Департаментом міжнародно-правового співробітництва ГПУ завершено досудове розслідування справи колишнього Голови Національного банку України та першого Віце-прем'єр-міністра України Арбузова, якому інкримінується зловживання своїм службовим становищем у складі злочинної організації, що призвело до розтрати активів Нацбанку на суму 220 млн грн", - повідомив Генпрокурор.

Після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження справа буде передана до суду.

Нагадаємо, 15 січня Арбузов не з’явився на допит до Генпрокуратури для участі у проведенні слідчих та процесуальних дій у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва вчергове відмовився скасувати арешт рахунків у дружини колишнього голови Національного банку України Сергія Арбузова межах кримінального провадження за підозрою Арбузова у розтраті 220 млн грн держкоштів для телеканалу "БТБ".

Українські Національні Новини

Політика