ukenru
gpu-provodit-obshuki-u-krivorizkiy-miskradi-yu-lutsenko

ГПУ проводить обшуки у Криворізькій міськраді — Ю.Луценко

 • 10422 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Слідчі Генеральної прокуратури України проводять обшуки у Криворізькій міській раді, а також у помешканнях та офісах керівників підприємств, причетних до легалізації 200 млн грн державних коштів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

“Сьогодні проводяться ряд обшуків в Криворізькій міській раді, за місцем мешкання та здійснення комерційної діяльності директорів та засновників підприємств, які причетні до легалізації 200 млн грн, виділених з бюджету в 2016 році”, — написав Ю.Луценко.

За його словами, у рамках розслідування перевіряється можлива причетність до скоєння розкрадання державних коштів міського голови Юрія Вілкула, його першого заступника Євгена Удода, заступника Олександра Катриченка, інших службових осіб Криворізької міськради та низки підприємств.

Як повідомляв УНН, 1 березня слідчі Генеральної прокуратури України провели обшуки на вертолітному майданчику еск-президента України Віктора Януковича у Києві в рамках кримінального провадження щодо незаконного привласнення ним Межигір’я.

Під час обшуків було вилучено документацію і комп’ютерну техніку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП