ukenru
gpu-pro-perestrilku-u-knyazhichakh-vilucheni-usi-zhurnali-rechovi-dokazi-provodyatsya-dopiti

ГПУ про перестрілку у Княжичах: вилучені усі журнали, речові докази, проводяться допити

 • 11522 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. На даний момент вилучені усі журнали, речові докази, проводяться допити з усіма учасниками, які брали безпосередню участь в операції. Про це повідомив перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук під час наради Президента України Петра Порошенка із силовиками, передає УНН.

За інформацією прес-служби, Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук повідомив, що відразу після повідомлення про трагічні події оперативна група прокуратури області та Генеральної прокуратури виїхала на місце подій. На даний момент вилучені усі журнали, речові докази, проводяться допити з усіма учасниками, які брали безпосередню участь в операції.

Д.Сторожук, за інформацією прес-служби, також повідомив, що створений оперативний штаб щодо розслідування цієї трагедії.

Раніше Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів, а також додав, що винні будуть покарані.

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоідзе також висловила співчуття рідним і колегам правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів.

Нагадаємо, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що внутрішнє розслідування по факту перестрілки між палійськими біля Броварів внаслідок чого загинуло п’ять правоохоронців, буде всебічним і чесним.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП