ukenru
gpu-nayblizhchim-chasom-skeruye-dosudove-rozsliduvannya-schodo-azarova-do-sudu

ГПУ найближчим часом скерує справу щодо Азарова до суду

 • 7386 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Генеральна прокуратура України найближчим часом скерує справу щодо колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова до суду. Про це у Facebook повідомив голова ГПУ Юрій Луценко, передає УНН.

"Отримали вчора дозвіл на спеціальне досудове розслідування щодо М.Азарова, який підозрюється у заволодінні в співучасті з іншими учасниками злочинної організації В.Януковича скрапленим газом загальною вартістю близько 2,2 млрд грн. Ближчим часом планується відкриття матеріалів провадження стороні захисту та його скерування до суду", - повідомив Луценко.

Нагадаємо, сторона захисту екс-президента України Віктора Януковича, який звинувачується у державній зраді, вчинила галас у судовому засіданні Оболонського районного суду Києва після оголошення головуючим суддею Владиславом Дев'ятко початку судових дебатів. Сторона обвинувачення тим часом розпочала свій виступ у судових дебатах.

Як повідомляв УНН, суд надав доступ ГПУ до пов'язаних з сином Азарова рахунків у банках Австрії.

20 січня 2015 року за клопотанням Генеральної прокуратури України 19 січня цього року Печерський райсуд міста Києва постановив ухвалу про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту стосовно колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП