ukenru
gorilka-potrapila-u-top-5-naypopulyarnishikh-tovariv-sered-rosiyan

Горілка потрапила у ТОП-5 найпопулярніших товарів серед росіян

 • 8434 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Горілка увійшла в ТОП-5 найпопулярніших товарів серед росіян. У список також потрапили безалкогольні напої, хліб, ліки і сигарети. Про це свідчать дані "Таском", передає УНН.

Також в список найбільш популярних товарів потрапили пиво, молочні продукти, кондитерські вироби, соки і нектари.

"Покупці менше орієнтовані на оздоровлюючу продукцію, в фокусі їхньої уваги - їжа, готова до вживання або така, що не вимагає багато часу на приготування", - розповів керівник комерційного департаменту "Такском" Костянтин Головкін.

Як раніше писав УНН, жителі ЄС витрачають на алкоголь більше грошей, ніж на освіту.

Українці ж в середньому щорічно купують алкогольних напоїв на 600 грн.

Найчастіше українці віддають перевагу горілці (серед міцних напоїв) і вину. Рівень споживання останнього демонструє вікову динаміку протягом останніх півтора років.

Разом з тим, українська горілка вважається однією з кращих в світі.

"Віскі, ром, вермути і навіть вино іноземного виробництва, як правило, краще українських аналогів. Але якщо мова йде про горілку, то українська продукція займає високі місця в світовому рейтингу. Знову ж, наприклад, наш бренд горілки Medoff, за останній рік він отримав 10 нагород на світових дегустаційних конкурсах в США, Німеччині, Бельгії і т.д. в цілому, саме українська горілка вважається однією з кращих в світі, і тому тут точно не варто переплачувати за іноземну етикетку", - розповів УНН директор по маркетингу Beverage Trading Company Олексій Безуглий.

Українські Національні Новини

Новини Світу