ukenru
goncharuk-rozpoviv-chogo-vdalos-dosyagti-za-chas-roboti-uryadu

Гончарук розповів, чого вдалось досягти за час роботи уряду

 • 16004 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів під час позачергового засідання Верховної Ради України, чого вдалось досягти Кабінету Міністрів за свій час роботи, передає кореспондент УНН.

"Українці вже відчувають нашу роботу у своїх платіжках. Ми зробили досить багато. Насправді, ми забезпечили макроекономічну стабільність, у нас рекордно низька інфляція, ми зробили якісне вигідне розміщення єврооблігацій. Ми рекордну кількість об’єктів виставили на приватизацію, провели успішні концесійні конкурси", - розповів Гончарук, зазначивши, що сподівається на те, що й надалі Україна буде йти цим курсом.

Як повідомлялося раніше в УНН, Зеленський прибув у ВР на позачергове засідання.

Нагадаємо, 4 березня відбувається позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, які, ймовірно, збережуть свої посади.

Раніше стало відомо, Шмигаль та інші кандидати на посади до Кабміну подали декларації.

Також Зеленський під час виступу зазначив, що уряд Гончарука провалив комунікацію щодо платіжок за газ, а економіка за чинного Кабміну "брала розгін, але спіткнулась".

Українські Національні Новини

Політика