goncharuk-predstaviv-novogo-golovu-ukravtodoru

Гончарук представив нового голову Укравтодору

 • 11181 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада УНН. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив колективу Державного агентства автомобільних доріг України нового очільника Олександра Кубракова. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

"Сьогодні, 19 листопада, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив колективу нового керівника Державного агентства автомобільних доріг України Олександра Кубракова", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що першочергове завдання Олександра Кубракова на посаді – оновлення керівного складу Укравтодору, а також керівництва ДАК "Автомобільні дороги України".

"Суспільство очікує, щоб в Україні були якісні дороги і викорінена корупція. Це першочергове завдання нового керівника відомства. Для цього нам потрібна чесна та професійна людина в керівництві Укравтодору. В чесності та професіоналізмі Олександра Кубракова — не сумніваюсь", — сказав Олексі Гончарук.

Також Прем’єр-міністр закликав нечесних держслужбовців звільнятися, а нового голову Укравтодору - створити прозорі умови закупок у відомстві.

Зазначається, що одним із найважливіших проектів Олексій Гончарук назвав будівництво запорізького мосту. Тому пріоритетне завдання нового керівництва Укравтодору — підготувати документацію та оголосити міжнародний тендер на добудову мосту.

"Прем’єр-міністр також наголосив, що в Бюджеті-2020 закладена рекордна сума на інфраструктуру. Зокрема, на ремонт та утримання доріг державного значення передбачено 33,4 млрд грн, вдвічі збільшено суму на безпеку дорожнього руху", - йдеться у повідомленні пресслужби.

Повідомляється, що серед завдань Олександра Кубракова: підготовка планів відновлення доріг на 2020 рік, проведення ревізії підготовки до зими та посилення роботи з міжнародними партнерами для залучення інвестицій на будівництво доріг.

Нагадаємо, попереднім керівником Укравтодору був Славомір Новак, який подав у відставку 24 вересня. 

За результатами конкурсу на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України переможцем було визначено Олександра Кубракова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Гончарук представив нового голову Укравтодору

     • 11181 переглядiв

    Конкурс є, критеріїв немає: що відбувається в “Укрспирті”

     • 10221 переглядiв

    У Чехії заявили про перезапуск економічних відносин з Україною

     • 11073 переглядiв

    Суд розпочав обрання запобіжного заходу Ляшку

     • 13595 переглядiв