ukenru
goncharuk-onovleni-pokazniki-derzhbyudzhetu-budut-gotovi-do-kintsya-misyatsya

Гончарук: оновлені показники Держбюджету будуть готові до кінця місяця

 • 11575 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. До кінця місяця уряд буде готовий презентувати оновленні показники Держбюджету -2020. Про це на брифінгу за підсумками засідання Уряду повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент УНН.

"З приводу цифр, показників державного бюджету, зараз Міністерство економіки завершує перегляд макропрогнозу на наступний рік – це, фактично, фундаментальний економічний документ, який Міністерство економіки намагається зрозуміти, як буде виглядати і розвиватись економіка в наступному році. Зараз цей процес завершується. Я думаю, до кінця цього тижня у нас уже будуть наші внутрішні цифри, і, можливо, на наступному тижні, ну але точно до кінця місяця ми будемо готові поділитись усіма цими цифрами публічно, їх презентувати і обговорити", - сказав прем’єр, відповідаючи на запитання про те, чи готові вже оновлені показники Держбюджету 2020 року і коли вони будуть презентовані у Раді.

Нагадаємо, на п’ятницю, 18 жовтня, заплановано розгляд у першому читанні законопроекту про Державний бюджет України на наступний рік.

Українські Національні Новини

Політика