ukenru
goncharuk-anonsuvav-zvilnennya-v-ukrzaliznitsi-cherez-koruptsiyu

Гончарук анонсував звільнення в Укрзалізниці через корупцію

 • 11442 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Через "дику" корупцію в Укрзалізниці уряд найближчим часом ухвалить кадрові рішення. Про це прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів в ефірі каналу "1+1", передає УНН.

"Люди насамперед протестували проти корупції. На плакатах перекреслені окремі очільники. Головна претензія до них – корупція в Укрзалізниці, на жаль, триває. Вона там абсолютно дика, крадуть майже на всьому. Кінця і краю цьому не видно. Ми будемо ухвалювати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, тому що продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо", - сказав Олексій Гончарук.

Також прем’єр-міністр зазначив, що люди, які працюють всередині – менеджмент, керівництво – опікується своїми кишенями, а не тим, як ідуть справи в Укрзалізниці.

"Там сьогодні майже щодня горять локомотиви, в ручному управлінні вагони. Окремі чиновники, диспетчери, відправляють вагони не туди, де це потрібніше, а туди, де їм вигідніше, де їм заплатили. Це точно треба припинити", - додав Олексій Гончарук.

Нагадаємо, в Мінінфраструктури почали оновлення Укрзалізниці.

Українські Національні Новини

Політика