ukenru
golovnu-yalinku-mariupolya-zasvityat-24-grudnya

Головну ялинку Маріуполя засвітять 24 грудня

 • 17964 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 20 грудня. УНН. У Маріуполі офіційне відкриття ялинки відбудеться 24 грудня. Про це кореспонденту УНН повідомляє начальник управління культури Оксана Гринько.

Рівно о 16:00 24 грудня Маріуполі засяє вогнями головна міська ялинка. У цей день відкриють і районні ялинки. На маріупольців чекає багато сюрпризів та святкових масових гулянь до Нового 2017 році.

Головна ялинка міста біля Драматичного театру відкриється в суботу, 24 грудня. О 15:00 призначена зустріч з Дідом Морозом, резиденція якого буде знаходитися на Театральній площі. Діти, які вивчать новорічні вірші та пісеньки, зможуть отримати подарунки.

Вогні на міський ялинці увімкнуть о 16:00. На площі всіх пригощатимуть гарячим чаєм, щоб люди не замерзали. Разом з основною відкриються і районні ялинки міста. Біля всіх міських ялинок проводитиметься святкова торгівля та ярмарки.

О.Гринько повідомила, що в цьому році очікується дуже багато сюрпризів і розважальних програм, особливо для дітей. У театральному сквері біля фонтану відкриється ялинковий лабіринт для малюків. Ще на площі збиратимуть подарунки воїнам АТО.

Після 24 грудня в районі драматичного театру працюватимуть кілька святкових локацій. За словами начальника управління, центр міста виблискуватиме вогниками, готуються празничні ілюмінації, підприємство «Міськсвітло» зробить сюрприз для маріупольців. О.Гринько також повідомила, що взимку в Маріуполі буде працювати незвичайний фонтан.

За словами начальника управління культури, до новорічних свят у всіх районах міста очікуються сюрпризи. Однак, що це буде, вона не уточнила.

«Все це робиться для того, щоб підняти настрій, щоб Новий рік зустріти всім радісними і по-справжньому святково», - повідомила О.Гринько кореспонденту УНН.

У всіх палацах культури відбудуться святкові гуляння і новорічні ялинки, в тому числі для дітей співробітників бюджетної сфери. Особливістю цього року начальник назвала ковзанку, яку відкриють на площі Свободи. За її словами, можливо, там же встановлять і живу ялинку.

У різдвяні свята також плануються масові заходи на центральній площі міста. Міська рада підготувала багато конкурсів і святкових програм для жителів Маріуполя.

Українські Національні Новини

Суспільство