ukenru
golovnim-laureatom-gildiyi-prodyuseriv-ameriki-stav-film-zelena-kniga

Головним лауреатом Гільдії продюсерів Америки став фільм "Зелена Книга"

 • 8591 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Гільдія продюсерів Америка оголосила своїх лауреатів, головну нагороду отримав фільм "Зелена книга", повідомляє УНН з посиланням на офіційний сайт Гільдії. 

"Нагороди Гільдії продюсерів відзначають найкращу продюсерську роботу року і дають Гільдії можливість шанувати декого з живих легенд, які сформували нашу професію", - відзначила гільдія виробників кіно.

Переможцем визнано стрічку "Зелена книга", нагороджену премією Дерріла Занука за видатне продюсування ігрового фільму.

Нагороду за видатне продюсування документального фільму отримала картина "Чи ти будеш моїм сусідом?".

Відзначили анімаційний фільм "Людина-павук: Навколо всесвіту", шостий сезон телевізійного серіалу "Американці", другий сезон "Дивовижна місіс Мейзел" і "Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів", а також телефільм "451 градус за Фаренгейтом".

Подробиці нагородження цих та інших кіно- і телефільмів можна переглянути на офіційному сайті Гільдії.

Гільдія продюсерів Америки - це некомерційна торгова організація, яка захищає та пропагує інтереси всіх учасників виробництва фільмів, телебачення та нових медіа. Представляючи понад 8000 продюсерів, Гільдія працює над захистом кар'єри своїх членів і покращує продюсерську спільноту в цілому.

Раніше УНН повідомляв, що експерти назвали основних можливих претендентів на "Оскар". Нагороду в категорії "Кращий фільм" можуть отримати кінокартини "Зірка народилася", "Рома" або "Зелена книга". 

Українські Національні Новини

Новини Світу