ukenru
golovi-mzs-i-nimechchini-pribuli-do-mariupolya

Голови МЗС України і Німеччини прибули до Маріуполя

 • 8744 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін разом із німецьким колегою Гайко Маасом прибули до Маріуполя на Донбасі, планують зустріч з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та місцевими жителями, відвідування лінії розмежування. Про це голова української дипломатії повідомив у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Прибули з міністром закордонних справ ФРН Гайко Маасом до Маріуполя. Зустрічатимемося зі спостерігачами ОБСЄ, місцевим населенням та поїдемо до лінії розмежування", - повідомив Клімкін.

Крім того, міністр закликав посилити тиск на Росію з метою припинення війни на Донбасі.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко прийняв міністра закордонних справ ФРН Гайко Мааса, який перебуває в Україні зі своїм першим візитом. Сторони наголосили на важливості якнайскорішого розгортання багатонаціональної операції з підтримання миру під егідою ООН, що створить сприятливу атмосферу для реалізації мінських домовленостей. Було підтримано ідею розглянути це питання в рамках наступного засідання міністрів закордонних справ країн "нормандського формату".

Українські Національні Новини

Політика