ukenru
golova-sap-priyikhav-do-solomyanskogo-raysudu

Голова САП приїхав до Солом’янського райсуду

 • 10383 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький приїхав до Солом’янського районного суду, де відбувається засідання з обрання запобіжного заходу відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова, передає кореспондент УНН.

Так, до Солом’янського райсуду приїхав Н.Холодницький.

Зазначимо, наразі у судовому засіданні триває перерва.

Як повідомляв УНН, у НАБУ заявили, що суд відмовляється визначити суддю для розгляду клопотання захисту Р.Насірова.

Так, якщо протягом найближчого часу не буде вирішене питання про продовження судового засідання та розгляд клопотання сторони захисту про відвід судді, запобіжний захід підозрюваному голові ДФС до кінця дня обрано не буде і його доведеться відпустити.

Нагадаємо, У САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв УНН, 4 березня Солом'янський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу відстороненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову до 10:00 5 березня.

Сьогодні, 5 березня Солом’янський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання про обрання Р.Насірову запобіжного заходу.

У засіданні суду оголосили перерву через оголошений захистом відвід слідчому судді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП