ukenru
golova-pravlinnya-energiyi-dav-sviy-prognoz-schodo-opalyuvalnogo-sezonu

Голова правління "Енергії" дав свій прогноз щодо опалювального сезону

 • 156862 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Місто Обухів, підприємства Трипільського промвузла та госпрозрахункові установи міста цього року можуть зіткнутися з досить складною ситуацією під час опалювального сезону. Про це в інтерв’ю УНН повідомив голова правління ПрАТ "Енергія" Юрій Шигірт.

Цитата

"Опалювальний сезон буде важкий. Ми бачимо, що вже почалися віялові відключення, в тому числі і в місті. У нас працюють для забезпечення опалення і гарячого водопостачання циркуляційні насоси, і якщо їх відключати – треба заново запускати індивідуальні теплові пункти. Тобто міські служби будуть працювати у дуже напруженому режимі", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Якщо комбінат зачинять, то буде біда”: воїн ЗСУ, який збив російський Су-25, виступив на захист Київського КПК

Довідка

ПрАТ “Енергія” з 1981 року займається транспортуванням і постачанням теплової енергії у вигляді пари та гарячої води для технологічних потреб, потреб опалення і гарячого водопостачання підприємств Трипільського промвузла, багатоповерхових житлових будинків та госпрозрахункових установ міста Обухів під час опалювального сезону. Підприємство належить Київському картонно-паперовому комбінату.

Українські Національні Новини

Економіка