golova-mzs-estoniyi-privitav-ukrayinski-spetspidrozdili-z-vibukhom-na-krimskomu-mostu

Голова МЗС Естонії привітав "українські спецпідрозділи" з вибухом на кримському мосту

 • 219608 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу привітав "українські підрозділи спеціального призначення" з вибухом на кримському мосту. Про це голова МЗС Естонії сказав у коментарі Delfi, пише УНН.

Деталі

За словами естонського міністра, Україна давно оголосила, що мета – зруйнувати міст. Він додає, що міст фізично не зруйнований, але обвалилася частина автомобільного мосту та горить залізниця. "Позитивним моментом є те, що рух зупинився", - сказав Рейнсалу.

За словами Рейнсалу, міст має важливе символічне значення для росії, оскільки з'єднував материкову частину росію та тимчасово окупований Кримський півострів, що було особливо важливим для збереження логістичного зв'язку. Міст був важливим для путіна ще й як підтвердження, що "Крим назавжди залишиться з росією".

Рейнсалу не виключає, що підірвати міст планувалося саме сьогодні, оскільки путіну вчора виповнилося 70 років. "Я вважаю, що ця мета була вже дуже давно", - додав він.

За словами Рейнсалу, це був сміливий вчинок. "Естонія, безумовно, вітає це та вітає українські підрозділи спеціального призначення, які, ймовірно, стоять за цією операцією", - додав міністр.

Доповнення

Зранку на керчинському мосту в Криму стався вибух.

У мережі показали масштаби руйнувань на кримському мосту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Знову поверне на осінь: синоптики дали дощовий прогноз

     • 317113 переглядiв