ukenru
golova-mvs-italiyi-pidtverdiv-zagibel-pidozryuvanogo-v-napadi-u-berlini

Голова МВС Італії підтвердив загибель підозрюваного в нападі у Берліні

 • 7374 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Підозрюваного у нападі на різдвяному ярмарку у Берліні тунісця Аніса Амрі застрелили правоохоронці під час перестрілки у Мілані. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Італії Марко Мінніті на терміновій прес-конференції, передає УНН з посиланням на DW.

Стрілянина відбулася о третій ранку за місцевим часом у районі Мілана Сесто-Сан-Джованні під час стандартної поліцейської перевірки. Чоловік дістав пістолет після прохання показати документи. Під час перестрілки з правоохоронцями він загинув.

За словами голови МВС Італії, А.Амрі встиг влучити у поліцейського, проте рана не була смертельною. Правоохоронець зараз перебуває у лікарні.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що у Мілані під час перестрілки застрелили підозрюваного у нападі в Берліні.

Як повідомляв УНН, Аніс Амрі, громадянин Тунісу, був головним підозрюваним у наїзді на відвідувачів різдвяного ринку у Берліні в понеділок. Документ, що засвідчує його особу, було знайдено у кабіні вантажівки.

Припускається, що Аніс Амрі, що прибув до Німеччини як біженець торік і вже тричі затримувався поліцією, причому один раз за підозрою у зв’язках із терористами, викрав вантажівку та вбив її польського водія, перш ніж здійснити атаку.

Нагадаємо, 19 грудня тягач з причепом проїхав близько 80 метрів по території різдвяного ринку в центральній частині Західного Берліна на площі Брайтшайдплац. Жертвами трагедії стали 12 осіб, 48 були госпіталізовані.

Терористична організація “Ісламська держава” взяла на себе відповідальність за напад в Берліні.

Українські Національні Новини

Новини Світу