ukenru
golova-komitetu-vr-s-ribalka-zasekretiv-informatsiyu-pro-viniknennya-problem-u-bankivskiy-sistemi

Голова Комітету ВР С.Рибалка засекретив інформацію про виникнення проблем у банківській системі

 • 18190 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Голова комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка засекретив інформацію про проблемні питання у банківській системі, пише УНН.

У листопаді Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності розглядав низку питань, зокрема інформацію Нацбанку щодо виникнення проблемних питань в банківській системі України. Доповідачем з вказаного питання був заступник Голови Нацбанку Я.Смолій. Однак, ця інформація була засекречена профільним Комітетом ВР.

За результатом заслуховування інформації Нацбанку, було вирішено провести протягом місяця спільне засідання Комітету ВР з Правлінням Нацбанку, на якому обговорити заходи щодо оздоровлення банківської системи України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пройшовши до ВР завдяки голосам ошуканих вкладників, Радикальна партія забула про нас – представник Асоціації вкладників

Наразі редакція УНН намагається з’ясувати, які саме проблеми у банківській сфері виявив Нацбанк та чому голова профільного Комітету ВР С.Рибалка вирішив засекретити їх від громадськості.

Нагадаємо, комітет ВР з банківської діяльності з початку року не розробив жодного закону у сфері монетарної політики.

Так, з початку 2016 року комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності не подав жодного проекту закону чи постанови за напрямком "Монетарна політика та фінансові ринки", які б потім стали законами.

 

Українські Національні Новини

Політика