ukenru
golova-khersonskoyi-miskoyi-administratsiyi-anonsuvav-znizhennya-tarifiv-na-vkradeni-okupantami-gaz-ta-elektroenergiyu

"Голова" Херсонської міської адміністрації анонсував зниження тарифів на вкрадені росіянами газ та електроенергію

 • 194678 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Російські колаборанти розповіли, що у Херсоні, який є тимчасово окупований, з травня знизяться тарифи на житлово-комунальні послуги. Вони збираються продавати мешканцям тимчасово окупованих територій вкрадені в України ресурси. Про це повідомляє УНН, посилаючись на херсонське видання "Мост".

Деталі

За словами "голови" Херсонської міської адміністрації Олександра Кобеця, знизити тарифи допоможе компенсація "з урахуванням того, що основні енергоносії компенсуватимуться за рахунок Россєтєй та Газпрому. Варто зазначити, що російські компанії не мають відношення до постачання послуг на тимчасово окупованій Херсонщині.

Додамо, що Україна використовує газ для населення власного видобутку. Можна зробити висновок, що росіяни будуть продавати мешканцям тимчасово окупованих територій крадені ресурси.

Нагадаємо 

З перших днів повномасштабного вторгнення Херсон та Херсонська область потерпають від обстрілів ворожих військ. Багато мирних мешканців були змушені виїхати на безпечні території України.

Колаборант Кирило Стремоусов заявив про те, що незаконна влада проситиме російського диктатора володимира путіна "приєднати" Херсонську область до рф без референдума.

Українські Національні Новини

Суспільство