ukenru
golova-kharkivskoyi-oda-povidomiv-pro-dolyu-litaka-ta-bagazhu-scho-pribuli-z-ukhanyu

Голова Харківської ОДА повідомив про долю літака та багажу, що прибули з Уханю

 • 17278 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Найближчі 2,5-3 години літак дезінфікуватимуть, окрім того дезінфікувати будуть і багаж громадян України та іноземців, яких евакуювали з Уханю. Про це під час брифінгу повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер, повідомляє кореспондент УНН.

"Десь протягом 2,5 - 3 годин літак буде перебувати у нас та проходити дезінфекцію. Необхідно повідомити, що дезінфекцію проходить і багаж. Також жорсткий контроль у спілкуванні з людьми", - повідомив він

Як повідомлялося раніше в УНН, літак із евакуйованими українцями з Уханю приземлився у Харкові. Перед цим літак приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку.

Нагадаємо, у евакуаційному списку евакуйованих 45 громадян України та 27 іноземців. Літак з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з Уханю вчора ввечері і зробив зупинку в Алматі.

Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправлять на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Українські Національні Новини

Суспільство