ukenru
golova-gazpromu-ne-planuye-uchast-u-tristoronniy-zustrichi-schodo-gazu-v-bryusseli

Голова "Газпрому" не планує участі у тристоронній зустрічі щодо газу в Брюсселі

 • 8224 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Голова правління ПАТ "Газпром" Олексій Міллер не планує брати участь у перемовинах тристоронньої зустрічі щодо газу між Україною, Євросоюзом та Росією у Брюсселі у п'ятницю, 9 грудня. Про це сказав офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"Не плануємо поїздки до Брюсселю, це міністерська зустріч", - сказав С.Купріянов, відповідаючи на запитання про те, чи планує голова правління "Газпрому" О.Міллер взяти участь у тристоронній зустрічі у Брюсселі щодо газу завтра.

Нагадаємо, 25 листопада голова міненерго РФ Олександр Новак заявив, що РФ і Єврокомісія домовилися про проведення тристоронніх переговорів з Україною щодо газу.

Як повідомляв УНН, Україна готова приєднатися до переговорів з газових питань із Євросоюзом та Росією.

Міністр енергетики Росії Олександр Новак повідомляв, що на тристоронній зустрічі у Брюсселі у форматі Україна-ЄС-Росія планується обговорення питання щодо доповнень до контракту з поставок газу в Україну.

8 грудня Кабінет міністрів України затвердив склад урядової делегації для проведення тристоронніх газових перемовин між Україною, Єврокомісією та Російською Федерацією у Брюсселі 9 грудня.

Українські Національні Новини

Політика