ukenru
golova-finansovogo-komitetu-vr-nosit-na-rutsi-5-mln-grn

Голова фінансового Комітету ВР носить на руці 5 млн грн

 • 11007 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Колекція годинників, задекларована Головою фінансового Комітету ВР Сергієм Рибалкою, за найскромнішими мірками коштує 5 млн грн, повідомляє УНН.

Нардеп від “Радикальної партії” Сергій Рибалка вніс до своєї декларації 8 годинників, серед яких: Hublot, Audemars Piguet ( 2 годинника), Bovet, Breguet, Rolex, Urwerk, MB&F.

Зважаючи на те, що політик не став вказувати у своїй декларації ані модель, ані вартість годинників, загальна сума колекції розрахована за мінімальними цінами на ці бренди, без врахування ексклюзивних моделей.

Так, годинник Hublot коштує від 6 тис. дол. США, годинник Audemars Piguet - від 17 тис.дол. США, Bovet – від 11 тис.дол. США, Breguet – від 9,5 тис.дол.США, Rolex- від 7 тис.дол.США, Urwerk – від 53 тис.дол.США, MB&F – від 59 тис.дол.США.

Загальна вартість колекції годинників нардепа Сергії Рибалки за найскромнішими мірками становить 182 тис.доларів США або 4,9 млн грн.

Крім того, нардеп задекларував запонки Magerit та Obbicine Panerai, а також жіночі сережки Van Cleef, вартістю 200 тис.грн.

Нагадаємо, cлідчі ДФС викрили масштабну схему відмивання коштів через компанію “S.Group” та торгові марки “SEMKI”, “Мачо”, “Козацька розвага”, які належать депутату-радикалу С.Рибалці

Українські Національні Новини

Політика