glava-mvs-velikoyi-britaniyi-ogolosila-pro-vidstavku-pislya-obrannya-trass-novim-premyerom

Глава МВС Великої Британії Пріті Патель оголосила про відставку, сказавши, що не працюватиме в уряді Трасс

 • 315509 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Пріті Патель пішла з посади міністра внутрішніх справ Великої Британії після того, як Ліз Трасс оголосили новим прем'єр-міністром країни. З цього приводу вона опублікувала на своїй сторінці у Twitter лист, передає УНН.

Цитата

"Я вітаю Ліз Трасс з обранням як нашого нового лідера, я надаватиму їй підтримку в її ролі прем'єр-міністра. Я продовжу служити своїй країні і виборчому округу Вітем як депутат після того, як Ліз формально вступить на посаду і призначить нового главу МВС", - написала Патель у листі.

Деталі

Експерти очікують, що Патель на посаді міністра внутрішніх справ замінить Суелла Браверман, колишній генеральний прокурор.

Патель була одним із найзатятіших прихильників Джонсона.

Минулими вихідними пішов у відставку і міністр у справах біженців Річард Харрінгтон . Він стверджував, що йде у відставку, тому що його роботу було практично завершено.

Раніше

Голова британського МЗС Ліз Трасс стала новим прем'єр-міністром Великої Британії після того, як виграла у Ріші Сунака в боротьбі за крісло наступника Бориса Джонсона. Оголошення зробили 5 вересня.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зірка WNBA Брітні Ґрінер перебуває під вартою в росії вже 200 днів

     • 176913 переглядiв