ukenru
glava-mon-zaklikaye-znayti-mozhlivist-vvesti-na-dva-tizhni-distantsiyne-navchannya-u-shkolakh

Глава МОН закликає "знайти можливість" ввести на два тижні дистанційне навчання у школах

 • 27365 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет закликав місцеву владу знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для дітей у школах. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Міносвіти спільно з МОЗ постійно моніторять ситуацію з поширення коронавірусної хвороби, зокрема і у закладах освіти. Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька – знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей. Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО", - сказав Шкарлет.

Він зазначив, що розуміє всі виклики, які постають перед керівниками закладів освіти, вчителями та батьками.

"Ці виклики намагається долати весь світ. Найголовніше для нас зараз – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей", - додав чиновник.

Нагадаємо, заступник міністра освіти і науки Любомира Мандзій заявила, що дистанційне навчання є виключно відповідальністю учнів у межах кожної школи та класу.

Українські Національні Новини

Політика