ukenru
geraschenko-rozpoviv-pro-stan-politseyskogo-v-yakogo-vluchili-kaminnyam-u-novikh-sanzharakh

Геращенко розповів про стан поліцейського, в якого влучили камінням у Нових Санжарах

 • 13377 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Співробітник поліції, в якого влучив камінням один з протестувальників у день заворушень у Нових Санжарах на Полтавщині через розміщення там громадян, евакуйованих з Китаю через коронавірус, досі в лікарні – у нього струс мозку. Про це на брифінгу у суботу заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає УНН.

"Є той, хто кинув бруківку в голову поліцейського, у нього (правоохоронця - ред.) струс мозку, він досі в лікарні, в нього 6 швів накладено на обличчі. Ця особа буде відповідати за напад на поліцейського", - сказав Геращенко.

З його слів, особам, які жбурляли каміння в автобуси з евакуйованими громадянами, буде передано адміністративні протоколи.

Нагадаємо, зі слів Геращенка, поліція готується пред'явити підозри і адмінпротоколи 24 затриманим у Нових Санжарах.

Нагадаємо, літак із евакуйованими українцями з Уханя приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Українські Національні Новини

Здоров'я