genshtab-vorog-protyagom-dobi-zavdav-ponad-8-raketnikh-ta-10-aviatsiynikh-udariv-po-ukrayini

Генштаб: ворог протягом доби завдав понад 8 ракетних та 10 авіаційних ударів по Україні

 • 181913 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Протягом поточної доби ворог завдав понад 8 ракетних та 10 авіаційних ударів по об’єктах на території України, передає УНН із посиланням на повідомлення Генштабу.

Деталі

За даними Генштабу, противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Постійно веде повітряну розвідку БпЛА, продовжує вживати заходів щодо покращення логістичного забезпечення своїх військ.

Цитата

"Протягом поточної доби ворог завдав понад 8 ракетних та 10 авіаційних ударів по об’єктах на території України. Зокрема, постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Харків, Циркуни, Великі Проходи, Слов’янськ, Сіверськ, Краматорськ, Богоявленка, Костянтинівка, Дорожнянка, Ольгівське, Білогірка, Костромка, Сухий Ставок, Безіменне, Андріївка та Біла Криниця", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Крім того, за даними Генштабу, на Волинському та Поліському напрямках обстановка без змін. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання в прикордонних з Україною районах.

Зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по території України з повітряного простору та території республіки білорусь.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 50 610 осіб, 2097 танків, 237 літаків, 208 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Слузі" Трухіну повідомили про підозру

     • 128360 переглядiв

    Уряд змінив процедуру передачі майна державної власності

     • 197095 переглядiв

    Кабмін переглянув нарахування пенсій військовослужбовцям

     • 403645 переглядiв