ukenru
genshtab-na-pivdennobuzkomu-napryamku-okupanti-vedut-rozvidku-iz-zaluchennyam-bezpilotnikh-litalnikh-aparativ

Генштаб: на Південнобузькому напрямку окупанти ведуть розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів

 • 103492 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. На Південнобузькому напрямку окупанти намагаються провести фортифікаційне обладнання позицій. Ворог поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів. Веде розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Цитата 

"На Південнобузькому напрямку противник намагається провести фортифікаційне обладнання позицій, поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів. Веде розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також в Генштабі зазначили, що противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України.

На Волинському та Поліському напрямках окремі підрозділи збройних сил білорусі виконують завдання з прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях.

На Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без змін.

На Донецькому і Таврійському напрямках основні зусилля ворог зосереджує на спробах захоплення населених пунктів Попасна і Рубіжне. Успіху не має.

Так, на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито вісім атак ворога, знищено чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойових машини піхоти, а також одну артилерійську систему противника.

Нагадаємо 

На південних рубежах української оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких, зокрема бойові броньовані машини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП