genshtab-64-okrema-motostriletska-brigada-skhidnogo-viyskovogo-okrugu-rf-vtratila-ponad-90-osobovogo-skladu

Генштаб: 64 - окрема мотострілецька бригада Східного військового округу рф втратила понад 90% особового складу

 • 479001 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. 64-а окрема мотострілецька бригада Східного військового округу рф втратила понад 90% особового складу загиблими, пораненими, дезертирами та звільненими внаслідок відмови від участі у бойових діях. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Деталі

Техніку бригади передають підрозділам прикордонної служби фсб російської федерації, а військову частину готують до розформування.

Крім цього, у Генштабі ЗСУ додають, що значних втрат зазнають окупанти при спробах штурму Сил оборони на Авдіївському напрямку. За наявною інформацією, до лікувальних закладів щоденно надходить понад 30 осіб зі складу 1-го армійського корпусу російських військ. Окупаційна влада у будь-який спосіб намагається відновити боєздатність підрозділів, що зазнали втрат.

Також за уточненою інформацією, під час відступу окупантів з Харківської області, підрозділи 11-го армійського корпусу зі складу Балтійського флоту збройних сил російської федерації втратили понад 50% особового складу та понад 200 одиниць військової техніки.

Нагадаємо 

На тимчасово захопленій території Херсонської області окупанти продовжують протиправні дії стосовно мирного населення. Надходить інформація щодо масового виселення мешканців з їх приватних осель в Приозерному та Трифонівці. В районі населеного пункту Чонгар військовослужбовці окупаційних військ, під погрозами вбивства, примушують місцеве населення брати участь у фортифікаційному обладнанні позицій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 18 вересня

     • 129659 переглядiв

    Звільнене Високопілля зруйноване на 80% - голова ОВА

     • 199321 переглядiв